گانت چارت زمان لازم برای اجرای فعالیت ها و ترتیب زمانی آنها را به طور واضح و روشن نشان می دهد.
گانت چارت برعکس فلوچارت، پیوستگی و ارتباطات درون فعالیت ها را به هم نشان نمی دهد (به عبارت دیگر مشخص نمی کند که کدام یک از فعالیت ها باید به اتمام برسند تا فعالیت های بعدی آغاز شوند).
نمودارهای ستونی مانند نمودار گانت موارد زیر را به ما نشان می دهند:
نمودار گانت به شما کمک می کند که تصویری کلی از پروژه ترسیم نمایید. همچنین به افراد دیگر از جمله افرادی که از بیرون به پروژه نگاه می کنند، کمک می کند که با طرز کار شما آشنا شوند.
من همیشه از نمودار گانت برای نشان دادن مراحل اجرای کار به مشتریانم کمک می گیرم، بنابراین وقتی ما درباره پروژه صحبت می کنیم همه می توانند منظورمان را به خوبی بفهمند. نمودار گانت ابزار بسیار مفیدی است، اما نباید اجازه داد پروژه را تحت تاثیر قرار دهد.
هرگز فرصت هایی را که در طول پروژه به وجود می آیند، اما در گانت چارت دیده نشده است، نباید صرفا به این دلیل، نادیده گرفت و از دست داد.
واژه طراحی، عبارت مناسبی برای آماده سازی نمودار گانت است، زیرا در حقیقت شما می خواهید چارچوبی قابل مشاهده از پروژه بسازید.
نموداری را انتخاب کنید که برای شما و پروژه شما بهترین باشد.
استفاده از هردو نمودار (فلوچارت و ستونی) برای شما مفید خواهد بود. هر دو روش به شما کمک می کند تا کارهایی را که باید انجام شود رسم کنید، هر فعالیت چقدر طول می کشد، ترتیب انجام فعالیت ها چگونه خواهد بود و چه کسی مسئول آن است.
نمودارهای ستونی (مثل گانت چارت) برای اینکه به ذی نفعان یا مصرف کنندگان نشان دهند فرآیند اجرای پروژه چگونه است، ایده آل می باشند و فلوچارت به مسئولین پروژه و کسانی که درحال اجرای پروژه هستند کمک می کند، ریز اطلاعات و فعالیت های درحال انجام را تحت کنترل داشته باشند. این ابزار به ویژه در محیط هایی مجهز به شبکه کامپیوتری بسیار مفید خواهد بود، چرا که تمام افراد می توانند تغییرات ایجاد شده در برنامه را دائما دنبال کنند.
برچسب ها :
گانت چارت در مدیریت پروژه نرم افزار مدیریت پروژه نرم افزار مدیریت پروژه فارسی نرم افزار مدیریت پروژه آنلاین بهترین نرم افزار مدیریت پروژه نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی نمودار فلوچارت نمودار ستونیکلمه کلیدی :
گانت چارت در مدیریت پروژهنام نویسنده :شکیبا خلج/الگام